Om oss


Välkommen till oss på Kroppsfunktion, här nedan hittar du information om vad vi gör, och kan lära känna våra terapeuter.

MÖT VÅRA TERAPEUTER

 

 

Här är vi som jobbar på Kroppsfunktion, vi är människor med olika bakgrund och djup kunskap om hur kroppen fungerar, samt hur den läker på bästa sätt.  

Linus Carnmarker

Osteopat D.O, FRCms,

Mail:    linus@kroppsfunktion.se

Telnr:   072-3184796 

Mark Bosson

Osteopat D.O


Mail:    mark@kroppsfunktion.se

Telnr:   070-8396901

Linus tog sin osteopatexamen 2017 vid Stockholm College of Osteopathic Medicine, samt är utbildad inom rörelsemetoden Functional Range Conditioning (FRC) och Functional Health- med inriktning Kost och immunförsvar. Linus har tidigare erfarenhet av att arbeta både med personer inom autismspektrat och med människor med förvärvad hjärnskada. På fritiden ägnar sig Linus åt träning i alla dess former och tävlar på elitnivå inom fridykning. I och med detta finns ett stort intresse och en bred kunskap om andningens fysiologi och funktion samt andningsproblematik. Linus arbetar både förebyggande och rehabiliterande med atleter i olika sporter.

Mark tog sin osteopatexamen vid Stockholm College of Osteopathic Medicine 2017 och är tidigare utbildad inom militär akutsjukvård. Han har under flera år arbetat inom försvaret och gjort flertalet utlandstjänster där han bland annat jobbat humanitärt. Mark har genom detta lärt sig förstå människor i kris, samt kunna vara inlyssnande och se lösningar på komplexa problem. På fritiden så ägnar sig Mark gärna åt friluftsliv och har ett stort intresse för kost och träning.